Book a hotel with The-Party ticket

nl

intell hotel mooie foto

Vandaag kondigen we onze kaartverkoop aan! Binnenkort ben je in de gelegenheid om via onze website tickets voor The-Party 15 aan te schaffen, maar vandaag openen we alvast de hotelverkoop. Ben jij er aankomende Pasen weer bij?

Ben je een beetje klaar met de slechte nachtrust die je krijgt op lanparties? Dan is het misschien tijd om een arrangement bij Inntel Hotels Art Eindhoven te nemen. Bij zo’n arrangement krijg je entree tot The-Party en een comfortabele nachtrust bij Inntel Hotels Art Eindhoven. Hierbij heb je in het hotel gratis WiFi, een bar, een restaurant, roomservice die 24/7 beschikbaar is en ben je zo bij  The-Party!

Veel mensen denken dat een hotel extreem duur is, maar voor dit vier sterren hotel betaal je met dit arrangement op z’n goedkoopst € 90,88 per nacht, inclusief een The-Party tickets. Wat ons betreft een aanrader, want een goede nachtrust maakt de perfecte lanparty af.

Klik op deze link om het arrangement te bekijken. Wil je voor slechts één nacht boeken? Stuur dan een e-mail naar reservationseindhoven@inntelhotels.nl onder vermelding van ‘The-Party 15’.

en

intell hotel mooie foto

Today we’re announcing our ticket sale! You’re soon able to buy The-Party 15 tickets through our website, but today we’re already opening our hotel ticket sale. Will you join us next Easter again?

Are you pretty much done with the horrible rest at lanparties? Well, maybe it’s time to go for the arrangement at Inntel Hotels Art Eindhoven. With this arrangement you get access to enter The-Party and get the most comfortable rest at Inntel Hotels Art Eindhoven. At the hotel you’ll be able to make use of the free WiFi, a bar, a restaurant and roomservice that’s available 24/7 plus it’s nearby The-Party!

A lot of people say that hotels are very expensive, but for this four stars hotel you’ll only pay as cheap as 90,88 euros a night, including a The-Party ticket. We highly recommend this because, a good nightrest makes a lanparty even better.

Click on the following link to check out the arrangement. Only want to book for one night? Send an email to reservationseindhoven@inntelhotels.nl with ‘The-Party 15’ as a reference.

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.