SteelSeries League of Legends 1v1

nl

Format1v1
Starting timeSaturday 15-04-2017, 10 AM
RulesRules
RegisterClick here

Test jouw persoonlijke League of Legends vaardigheden door mee te doen aan de League of Legends 1v1 competitie. Altijd al gedacht dat je verloor door jouw team? Hier kan je niets anders dan de schuld geven aan jezelf! Kom erachter wat jouw eigen sterke en zwakke punten zijn door het op te nemen tegen een competitieve tegenstander op de Howling Abyss.

League of Legends is een van de meest gespeelde online games. Het spel is gebaseerd op een 5v5 concept, ook is het mogelijk om 3v3 te spelen op een daarvoor gecreƫerde map. Doordat Riot Games veel keuze aanbiedt op het gebied van characters is het spel erg interessant voor verschillende gamers. Door het verschil te creƫren met deze characters zal elke game een andere ervaring zijn.

Prijzen

1st prize

SteelSeries Arctis 5

SteelSeries Rival 300

SteelSeries QcK+
2nd prize

SteelSeries Arctis 5

SteelSeries QcK+
3rd prize

SteelSeries Rival 300

SteelSeries QcK+
Sponsored by:

The-Party 14 results

1. Kitty
2. DWRakanoth
3. Call 911 now
4. Forgious
5/6. Legendary Trunks
5/6. Bappem
7/8. NWA Baited
7/8. Nanadalee

en

Format1v1
Starting timeSaturday 15-04-2017, 10 AM
RulesRules
RegisterClick here

Test your personal League of Legends skills by participating in the League of Legends 1v1 competition. Did you ever think that your loss is all your teams fault? That can’t happen here! The only one you can blame in this competition is yourself. Find out what your own strengths and weaknesses are by taking on other competitive players on the Howling Abyss.

League of Legends is one of the worlds most played games. The game is based on a 5v5 concept, but also playable in a 3v3 game mode. Riot Games has made a game that is so diverse that it fits almost everybody’s wishes character wise. Since you get different opponents every game it will be a different experience each time you play a League of Legends game.

Prizes

1st prize

SteelSeries Arctis 5

SteelSeries Rival 300

SteelSeries QcK+
2nd prize

SteelSeries Arctis 5

SteelSeries QcK+
3rd prize

SteelSeries Rival 300

SteelSeries QcK+
Sponsored by:

The-Party 14 results

1. Kitty
2. DWRakanoth
3. Call 911 now
4. Forgious
5/6. Legendary Trunks
5/6. Bappem
7/8. NWA Baited
7/8. Nanadalee

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.