Speedlink Unreal Tournament

nl

Format1v1
Starting timeSaturday, 11 AM
RulesTBA
RegisterTBA
Download linkClick here

Ook dit jaar organiseren we voor alle liefhebbers weer onze Unreal Tournament competitie met de bekende Instagib Deathmatch. Dit houdt in dat het een one-hit-one-kill deathmatch is waarbij de ledematen uit elkaar vliegen bij een geraakt schot.

Unreal Tournament is een zeer populaire first-persoon shooter die teamgebaseerd en ook één tegen één gespeeld wordt. Tijdens The-Party spelen we 1v1 Instagib Deathmatch waarbij jouw bewustzijn van de map en doelgerichtheid jouw overwinning bepalen.

Prijzen

1st prize2nd prize3rd prize

Speedlink Ultor Mechanical Keyboard

Speedlink Xanthos Headset

Speedlink Decus Mouse
Sponsored by:

The-Party 14 results

1: JiePie
2: Assassin
3: ECV.Nitsuj
4: Jip]Miike
5/6. Daxude
5/6. Von Dyke
7/8. Brughi
7/8. J4sp3rr

en

Format1v1
Starting timeSaturday, 11 AM
RulesTBA
RegisterTBA
Download linkClick here

Added to our competitions last year and back again for all the fans this year is Unreal Tournament! And this won’t be a regular deathmatch, but an Instagib Deathmatch. That means you’ll only need one hit to kill the opponent and make his limbs fly all over the place.

Unreal Tournament is a very popular first person shooter that can be played team based as well as one versus one. At The-Party we’re hosting a 1v1 Instagib Deathmatch where your victory determines on your map awareness and focus.

Prizes

1st prize2nd prize3rd prize

Speedlink Ultor Mechanical Keyboard

Speedlink Xanthos Headset

Speedlink Decus Mouse
Sponsored by:

The-Party 14 results

1: JiePie
2: Assassin
3: ECV.Nitsuj
4: Jip]Miike
5/6. Daxude
5/6. Von Dyke
7/8. Brughi
7/8. J4sp3rr

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.