Cooler Master Overwatch

nl

Format6v6
Starting timeFriday 14-04-2017, 10 PM
RulesRules
RegisterClick Here

Overwatch is de meest recente hitgame van Blizzard Entertainment en de eerste shooter die het bedrijf heeft uitgebracht. In deze unieke FPS ga je met 5 andere teamgenoten de strijd aan tegen het andere team in verschillende game modi en mappen. Anders dan elke andere shooter kun je in Overwatch kiezen uit 24 unieke karakters die zelf hun eigen rol, krachten en wapen hebben. Elk karakter heeft zijn eigen speelstijl en moeilijkheidsgraad, dus is er voor elke speler wel een hero die bij hem past. Ga met McCree en Soldier: 76 voor de volle offense, of juist met Reinhardt of D.Va voor de verdediging. Mensen die de support-rol claimen in spellen zullen goed overweg kunnen met Mercy en Ana. Ook voor spelers die de taak hebben om het andere team op elke manier mogelijk lastig te vallen, zijn er heroes als Junkrat en Mei.

Overwatch is een reactive hero shooter, wat betekent dat je je hero dient te kiezen afgaande van de situatie, en zo je vijanden tegenwerkt. De mappen zijn onderverdeeld in verschillende game modi als King of the Hill, Capture the Point, Payload en een mix van deze modi. Elke match biedt weer een variatie van heroes en tactieken, wat Overwatch een van de best verkochte shooters maakt.

Overwatch is natuurlijk ook op The-Party aanwezig!

Prijzen

1st prize

€ 600,- cash

6x Cooler Master Masterkeys Lite L Combo
2nd prize3rd prize

6x Cooler Master MasterMouse Pro L

6x Cooler Master Swift-RX L
Sponsored by:

en

Format6v6
Starting timeFriday 14-04-2017, 10 PM
RulesRules
RegisterClick Here

Overwatch is the most recent hit game by Blizzard Entertainment and the first shooter game the company has published. In this unique FPS you and your five teammates will go head to head against the other team in various game modi and maps. Overwatch is different from other shooters, where in this game you get to choose from 24 unique characters to play, each filling their own role with special abilities and weapons. Each character has its own playstyle and learning curve, which means there’s a hero befitting every player. Choose McCree or Soldier: 76 for full offense, or pick Reinhardt or D.Va when you need a solid frontline. Support players will find a good hero in Mercy and Ana. Junkrat and Mei are perfect heroes for players charged with disrupting the enemy team.

Overwatch is a reactive hero shooter, meaning your hero pick should be based on the situation to counter your enemies. The maps are classified in various game modi such as King of the Hill, Capture the Point, Payload and a mix of these modi. Every match offers a variation and combination of heroes and tactics, which makes Overwatch one of the best and fun shooters out there.

Of course Overwatch will also be present at The-Party!

Prizes

1st prize

€ 600,- cash

6x Cooler Master Masterkeys Lite L Combo
2nd prize3rd prize

6x Cooler Master MasterMouse Pro L

6x Cooler Master Swift-RX L
Sponsored by:

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.