The-Party 15: Sold Out

nl

Op deze prachtige eerste maandag van de maand willen wij even laten weten dat The-Party 15 uitverkocht is. Mocht je dus toch nog naar The-Party willen komen, dan zul je dit moeten doen als dagbezoeker. Voor € 10 euro kun je ter plekke op ons evenement een dagbezoekerskaart aanschaffen, welke van 10 uur ‘s ochtends tot 22 uur ‘s avonds geldig is. Deze prijs is inclusief gratis koffie, thee en frisdrank.

Aan iedereen die wel een ticket heeft weten te bemachtigen: bedankt voor een opnieuw uitverkochte editie van The-Party! We gaan er weer een mooi feestje van maken.

en

On this beautiful first Monday of the month we would like to let you know that we sold out The-Party 15. If you still would like to come to The-Party, you can do so by buying a visitor pass valid from 10 AM to 10 PM. You can buy them at our cash desk for 10 euros and this price includes free coffee, tea and soda.

Thanks to everyone who made it possible to have yet another sold out The-Party edition! We’ll be sure to make it a nice one again!

Tags:

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.