The-Party Discord Channel

nl

Goed nieuws voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van The-Party. Wij hebben namelijk een eigen Discord* Channel! Hier kun je terecht voor alles The-Party en de community daar om heen. Kom gezellig kletsen in onze lobby waar je kan discussiëren over games en The-Party, of vind andere gamers die graag een spelletje met je mee spelen. Op het evenement zelf kan er gebruik gemaakt worden van Discord om te communiceren met je team tijdens de competities.

Discord is de perfecte plek voor alle The-Party bezoekers om elkaar makkelijk te vinden, het hele jaar door. Simpele vragen over het evenement mag je hier ook stellen, want ook de organisatie is te vinden op ons kanaal! Om toegang te krijgen tot ons The-Party kanaal, klik je op deze link.

*Discord is een gratis spraak-en tekst chat app speciaal voor gamers voor zowel pc als telefoon. Je kan de desktop app downloaden via de Discord site.

en

Good news for everyone who just can’t get enough of The-Party. We now have our very own Discord* Channel! Join us here for everything The-Party and the community that visits our event. Come and hang out in our lobby where you can discuss the newest games or things about The-Party, or find other gamers eager to play a game with you. Discord can also be used during our event to communicate with your team in the competitions.

Discord is the perfect place for all The-Party visitors to easily find each other, all year round. Don’t fret asking simple questions here either, because the organisation too regularly hangs out on Discord! To gain access to our The-Party channel, simply click this link.

*Discord is a free all-in-one voice and text chat app for gamers, available on pc and smartphone. The pc app can be downloaded via the Discord site.

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.