FIFA School Cup

nl

Dit jaar staat InWork op The-Party 15 met de FIFA School Cup. Het grootste offline FIFA toernooi wordt jaarlijks op 25 ROC’s georganiseerd en had afgelopen jaar meer dan 1200 deelnemers! In 2017 pakken we het nog groter aan en maken wij een tussenstop bij The-Party 15 in Eindhoven. Het toernooi vindt plaats bij het podium.

Het is een open toernooi met 15 euro inleg. Het vette is dat 100% van je ticket naar de prijzenpot gaat en daardoor kunnen de prijzen fantastisch oplopen! Wil jij zeker zijn van een plek? Bestel alvast je ticket via https://gamercup.nl/nl/winkel/.

Koop je ticket online en kom automatisch op de guestlist te staan van The-Party 15. Koop je ze aan de deur, dan kost het in totaal 25 euro (15 euro inleg + 10 euro entreekosten). Bestel dus nu en bespaar 10 euro!

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door InWork B.V.

Regels:
Toernooiopzet:
– Groepsfase: Best of One
– KO-fase: Best of One / Best of Three (afhankelijk van de tijd)
– Finale: Best of Three
Match Time: 6 minutes
Controller settings: tactical defence
Game speed: normal
Console: Playstation 4
Blessures: Uit
Bij gelijkspel (in KO-fase): Golden Goal
Television broadcast

en

InWork will be at The-Party 15 this year with the FIFA School Cup! The biggest offline FIFA tournament in the Benelux is yearly hosted at 25 schools. Last year, the FIFA School Cup had more than 1200 participants! This year it will be bigger and better thanks to The-Party 15. The tournament will be hosted at the stage.

It’s an open tournament which will cost 15 euros. The cool thing is that 100% of your ticket will go to the prize pool, which means that we’re able to offer fantastic prizes! Do you want to be ensured of a spot? Then order your ticket now at https://gamercup.nl/nl/winkel/.

If you buy your ticket, you will be placed on The-Party’s guestlist. If you buy your ticket at the door, you will pay 25 euros instead of 15 euros (15 euros participation costs + 10 euros entrance costs). So order now and save 10 euros!

This tournament is powered by InWork B.V.

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.