Prizes from Sandberg!

nl

Sandberg is dit jaar aanwezig op The-Party en op CampZone! Dat betekent dat er weer fantastische Sandberg eSports gear te winnen is op een van onze evenementen.

Sandberg staat voor kwaliteit en voor gebruiksvriendelijkheid. Daarbij hebben ze een ontzettend groot assortiment, van kabels tot muizen en van toetsenborden tot professionele eSports equipment, je kunt het zo gek niet bedenken of Sandberg heeft het. Dit jaar geven ze onder andere de Sandberg Hailstorm Mech Keyboard weg, ook wel het ultieme toetsenbord voor de serieuze gamer genoemd. Naast dat het toetsenbord ontzettend stijlvol is uitgerust met achter iedere toets een volledige RGB-achtergrondverlichting, is het toetsenbord ook ontzettend functioneel gemaakt. De 104 mechanische toetsen zorgen voor extreme duurzaamheid en nauwkeurigheid. Daarbij heeft het toetsenbord ook nog een met rubber beklede polssteun om je polsen te beschermen tijdens het gamen. Dit toetsenbord wil iedereen wel hebben!

Wil jij kans maken op de prijzen van Sandberg? Hou dan je oren en ogen goed open!

en

Sandberg will be present at The-Party and at CampZone this year. This means you can win fantastic Sandberg eSports gear at one of our events.

Sandberg stand for quality and user-friendliness. They have a huge assortment, from computer mice to cables to professional eSports equipment, Sandberg has it all! This year you can win the Sandberg Hailstorm Mech Keyboard, which is basically the ultimate keyboard for the serious gamer. Not only is this keyboard amazingly stylish with a full RGB-backlight behind every key, the keyboard is also incredibly functional! The 104 mechanical keys are extremely durable and accurate. Besides, this keyboard is equipped with a rubber coated wrist support to protect your wrists while you are gaming. Let’s face it, everyone would want to have this keyboard!

Are you interested in winning one of the Sandberg-prizes? Then you should definitely keep your eyes and ears open!

About José Eerhard

A big legend of our small country's north. Although she's smarter than most people, she giggles a lot. Her cosplay skills are just as amazing as her Paint skills. Grandi-josé is her new nickname.