Juniper Networks at The-Party

nl

juniper

Elk evenement proberen we weer een uniek en perfect werkend netwerk neer te zetten. Daarbij kijken we altijd naar nieuwe technieken en apparatuur om zo vernieuwd en innovatief mogelijk bezig te blijven.

Dit jaar hebben we Juniper Networks weten te strikken om alle netwerkapparatuur te leveren en een uniek concept breed binnen het netwerk uit te rollen. In plaats van allemaal losgekoppelde switches zal het The-Party netwerk bestaan uit meerdere “virtuele chassis”. Kort gezegd worden meerdere switches virtueel gekoppeld om zo één grote switch te vormen, om op die manier het verkeer af te handelen. Dit heeft voordelen voor de performance, beheersbaarheid en beschikbaarheid.

Dankzij Juniper Networks staat jullie tijdens The-Party dan ook niets in de weg om de ultieme LAN-ervaring te hebben!

en

juniper

Each and every event we try to provide you with a unique and perfectly working network. Here we try to look at new techniques and equipment to be as renewing and innovative as possible.

We managed to partner up with Juniper Networks! They will provide us with network equipment, enabling us to roll out a unique concept. Instead of seperated switches, the The-Party network will consist of multiple “virtual chassis”. To summarize, multiple switches will be virtually coupled to become one big switch to rule all traffic! This is a big plus for both performance, manageability and availability.

Thanks to Juniper Networks you will get the ultimate LAN experience!

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.