GamersHub coverage

nl

ghub

Tijdens The-Party 15 zal GamersHub het publiek voorzien van live coverage! Op Twitch zullen wedstrijden worden uitgezonden en ervaringsdeskundigen zullen analyses doen op de wedstrijden. Er zal coverage zijn voor Plantronics Counter-Strike: Global Offensive en Acer Predator League of Legends.

Voor Acer Predator League of Legends is een speciaal team ingezet om jullie geen moment van deze competitie te laten missen. Dit team zal bestaan uit Gerard “Kronos” Knüwer en Erwin “Strawberry” Wiersma. Zij zullen jullie de hele competitie door van live-verslagen en analyses voorzien.

Voor Plantronics Counter-Strike: Global Offensive hebben we niemand minder dan Jerre “dYNZ” van den Berg en Thiadrik “Toldersma” Oldersma. Zij zullen jullie voorzien van de ins -en outs over de verschillende matches.

GamersHub kun je vinden bij rij AA. Loop vooral even bij ze langs.

Plantronics Counter-Strike: Global Offensive Stream
Acer Predator League of Legends Stream

en

ghub

During The-Party 15, GamersHub will provide you with live coverage. They will broadcast the games and give you the breakdown of the matches. They provide coverage for the Plantronics Counter-Strike: Global Offensive and Acer Predator League of Legends.

The Acer Predator League of Legends broadcast will be covered by no one other than Gerard “Kronos” Knüwer and Erwin “Strawberry” Wiersma. They will ensure you that you won’t miss a single moment of this competition.

Of course Plantronics Counter-Strike: Global Offensive should not be missing from this event. None other than Jerre “dynz” van den Berg and Thiadrik “Toldersma” Oldersma will give you the ins and outs on the matches.

GamersHub will be located next to row AA. If you want to take a look, you’re always welcome at their booth.

Plantronics Counter-Strike: Global Offensive Stream
Acer Predator League of Legends Stream

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.