ASUS Republic of Gamers at The-Party

nl

The-Party 15 gaat alweer bijna van start, maar wij mogen nog een hele toffe sponsor aankondigen. ASUS ROG zal dit jaar de ASUS ROG Hearthstone competitie voorzien van toffe prijzen! Deze prijzen zijn al bekend en te vinden op de competitiepagina van Hearthstone.

Tijdens The-Party zal er het gehele weekend live coverage zijn van de ASUS ROG Hearthstone competitie dankzij The-Party TV. Benieuwd naar hoe het toernooi verloopt of wil je weten welke decks andere spelers gebruiken? Je kan de livestream makkelijk volgen via Twitch.

Heb jij na lange jaren eindelijk je droom-pc gebouwd, maar staat deze zo diep verscholen in het donker waar niemand je hardware kan zien? De AURA Sync software van ASUS ROG maakt van je setup een waar lichtspektakel. De software maakt gebruik van RGB Strip Headers die aangesloten kunnen worden op je moederbord. Hierdoor heb je geen gedoe met extra kabels en power supplies én het maakt de verlichting uitermate customizable. Met de AURA Sync software kun je de RGB-verlichting van je moederbord, videokaart en accessoires (zoals muis, toetsenbord, RGB strips) moeiteloos met elkaar synchroniseren.

Iedere bezoeker van The-Party krijgt een speciale glowband bij het polsbandje tijdens het inchecken. Bewaar deze zeker goed want je kunt er leuke prijzen mee winnen! Aan het begin van de middag op zaterdag zal op het podium een speciale ASUS ROG give-away starten. Mocht je in de prijzen vallen, dan heb je je polsbandje nodig om deze te kunnen claimen.

en

The-Party 15 is almost about to start but we still have an amazing sponsor to announce. This year, ASUS ROG will provide sweet prizes for the ASUS ROG Hearthstone competition! Head on over to the Hearthstone competion page to find out which prizes are up for grabs.

During the weekend we’ll have live coverage of the ASUS ROG Hearthstone competition thanks to The-Party TV. Want to see how the contestants are doing or just curious as to what deck they’re playing? You can follow the competition live on Twitch.

Are you enjoying your own custom dream-pc but have it hidden away in the dark so deep no one is able to see your hardware? The AURA Sync software by ASUS ROG will turn your computer into a flashing lightshow. The software uses two RGB Strip Headers which can be plugged into your motherboard. No longer do you have to struggle with extra cables and power supplies, making sure your lighting is highly customizable. Using the AURA Sync software you can easily synchronize the RGB-lighting of your motherboard, graphics card and accessories without effort.

Every visitor to The-Party will receive a special glowband with their wristband during check-in. Don’t throw this away because you can win some cool prizes with it! Starting on Saturday afternoon we’ll host a special ASUS ROG give-away for which your glowband is needed to claim your prize.

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.