Our 15th The-Party edition just opened!

nl

Het wachten is voorbij! The-Party 15 is nu officieel geopend. De eerste enthousiaste bezoekers zijn al binnen en het belooft weer een gedenkwaardige LAN te worden. Geen kaartje kunnen bemachtigen? Vergeet niet dat je ons ook kunt volgen via Facebook, Instagram en onze enige echte Twitch livestream!

Natuurlijk wil je als eerste je tafel vinden, je computer aansluiten en je groep bij elkaar zoeken maar vergeet daarbij niet dat we om 20.15 de openingsceremonie en de cosplayshow op de mainstage hebben. Dat wil je natuurlijk niet missen! Daarna starten de eerste competities al om 21.30 uur dus vergeet niet je competitiedeelname bij de compo-admin te bevestigen.

Good Luck, Have Fun en laten we er met zijn allen weer een geslaagde editie van maken!

en

The wait is over! The-Party 15 is now officially opened. The first enthousiastic visitors are already inside and it looks like it’s going to be a memorable LAN again. Couldn’t get your hands on a ticket? Don’t forget you can follow us on Facebook, Instagram and our one and only Twitch livestream!

Of course your top priority is finding your table, plugging in your PC and finding your group but don’t forget that at 20.15 we have our opening ceremony and cosplayshow on the mainstage, you don’t want to miss this! Also, the first competitions start at 21.30 so don’t forget to confirm your participation at the counter.

Good Luck, Have Fun and let’s make this another great edition together!

About Alex Mesken

Cosplay, gaming and the best jokes ever (sometimes). Likes chocolate and weird psychology stuff. We call her 'Genialex' for a reason.