The-Party Intranet

nl

Welkom op de vijftiende editie van The-Party NL! Met onze vele competities, activiteiten en give-aways belooft het weer een geweldig tof weekend te worden. Voor een mooi overzicht van dit alles hebben wij het The-Party Intranet. Op dit Intranet kun je jezelf inschrijven voor de competities en online de brackets volgen. Ook plaatsen wij hier regelmatig informatie over speciale acties, podium-activiteiten en meldingen voor bezoekers (verkeerd geparkeerde auto’s e.d).Houd deze pagina dus goed in de gaten als je niks wilt missen tijdens The-Party!

Voor het intranet ga naar the-party.lan, tp15.lanergy.eu of klik deze link.

en

Welcome to the fifteenth edition of The-Party NL! It’s looking to be an amazing weekend filled with many competitions, activities and give-aways. For a nice overview of all this we have our very own The-Party Intranet. Here you can sign up yourself or your team for the competitions and follow the brackets online. We’ll also regularly post useful information about special promotions, stage activities and notifications for visitors (parked cars and such). So keep a close eye on this page if you don’t want to miss anything during The-Party!

To get to the intranet, go to the-party.lan, tp15.lanergy.eu or click this link.

Tags: ,

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.