Video: Fifteen years of The-Party NL

nl

Dit jaar vieren wij vijftien jaar The-Party NL, met elke editie weer toffer en groter dan de vorige. Natuurlijk vieren wij dit graag met alle bezoekers en crewleden, want jullie maken dit evenement tot het feest dat het na al die jaren is geworden. De officiële opening werd traditiegetrouw weer afgetrapt met een knallende openingsvideo, deze keer terugblikkend op vijftien jaar The-Party. Kijk hem hier en zie of je jezelf kan spotten!

Credits gaan naar ManonFilms. Je kan ook hier de video bekijken.

en

This year marks the fifteenth edition of The-Party NL, with previous editions awesomer and bigger than the last. Of course we’d love to celebrate this with all our visitors and crewmembers, because you guys are the reason The-Party is what it is today. Traditionally we kicked off our official opening with a booming openingsvideo, this time looking back at fifteen years of this amazing event. Watch it again here and see if you can spot yourself or your friends!

Credits go to ManonFilms. You can also watch the video here.

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.