CS-LOW Funcompetition

nl

Voor iedereen die nog tijd over heeft in dit volle weekend of die (helaas) al uit de hoofdwedstrijd van CSGO ligt, hebben wij vandaag de extra CS-LOW funcompetitie! Het format waarin gespeeld zal worden is 5v5 met de regels die ook gehanteerd worden bij de hoofdcompetitie. Iedereen is vrij om hier aan mee te doen, zolang dit niet botst met andere lopende competities waar je aan deel neemt. Natuurlijk kun je ook met deze competitie leuke prijzen winnen!

De CS-LOW competitie gaat van start om 13:00 uur. Inschrijven kan online via ons Lanergy intranet tot 12:30 uur, waarna je je inschrijving kan bevestigen bij de admin. Veel plezier!

Prijzen:
1e plek: 5x Speedlink Xanthos Headset
2e plek: 5x Speedlink Atecs XXL

en

For everyone who still has time left over in this busy weekend or who (unfortunately) isn’t running in the main CSGO competition anymore, we have an extra CS-LOW funcompetition! The format we’ll be working with is 5v5 using the standard rules of the main competition. Everyone is free to join with their team, as long as this doesn’t clash with other ongoing competitions. Of course we’ve got some great prizes to hand out to the winners.

The CS-LOW competition will start at 13:00 PM. Registry can be done online on our Lanergy intranet until 12:30, after which you will need to confirm your participation with our admin. Have fun!

Prizes:
First place: 5x Speedlink Xanthos Headset
Second place: 5x Speedlink Atecs XXL

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.