Sightseeing At The-Party!

nl

Er is een hoop te doen op The-Party 15 en we kunnen ons voorstellen dat je het overzicht soms even kwijtraakt. Daarom hebben we een lijst opgesteld met een paar sightseeing punten die je zeker even gezien moet hebben!

Als je één van de verstopte paaseieren hebt gevonden kun je die links van de mainstage inleveren bij Trust Gaming voor een prijs. Hier kan je ook meteen de Trust Gaming hardware uittesten.

Direct rechts van de mainstage vind je de Tuktuk van Gamersnet. Hier kan je niet alleen terecht om te genieten van Ghost Recon Wildlands of om je vrienden te pwnen met Injustice 2, maar ook voor de verzamelbare “voetbalplaatjes” die daar verkrijgbaar zijn.

Naast Gamersnet staat de stand van Computer-bestel.nl en Cooler Master. Hier kun je verschillende toffe workshops volgen of jouw perfecte nieuwe Gaming Gear vinden. Cooler Master stelt namelijk Gaming Gear te leen zodat je het op je eigen plek kan uittesten en kan zien wat bij jou past.

Helemaal rechts van de mainstage is de Streaming Area, misschien kom je jouw favoriete streamers hier nog wel tegen!

Tot slot hebben we tegenover de Streaming Area het Inside eSports podium. Hier zullen gedurende de dag interviews en tafelgesprekken plaatsvinden die je live maar ook vanaf je stoel kunt volgen met The-Party TV.

en

There is a lot to do at The-Party 15 and therefore we can imagine you can’t keep track of everything. Here we made a list of a few ‘’sightseeing’’ points you must see before you’re going home again.

On the left side of the mainstage you can find the Trust Gaming Stand. If you find one of the hidden Easter Eggs you can hand them in there to claim your prize. You can also try out some Trust Gaming hardware if you’re interested.

Directly on the right side of the mainstage you can find Gamersnet’s TukTuk. Here you can try out Ghost Recon Wildlands or pwn your friends with Injustice 2. They also hand out ‘’football cards’’!

Next to Gamersnet is the combined stand from Computer-bestel.nl and Cooler Master. These stands offer workshops and they also give you the chance to try out (and buy) Gaming Gear! Cooler Master gives you the opportunity to find the perfect gear for you as you can borrow it and try it out on your own spot.

The Streaming Area is completely at the right side of the mainstage, maybe you will see some of your favourite streamers in this area!

Finally there is the Inside eSports stage just across the Streaming Area. This stage will be used for different interviews and table talks during the day that you can watch live or from your own seat via The-Party TV.

About Alex Mesken

Cosplay, gaming and the best jokes ever (sometimes). Likes chocolate and weird psychology stuff. We call her 'Genialex' for a reason.