Video: Cosplay on Stage

nl

Het podium was weer dé plek voor een mooie show van veel getalenteerde cosplayers tijdens de Cosplay competitie. Iedere cosplayer liet zien dat ze hun plek op het podium verdiend hadden. Mocht je de catwalk nog een keer terug willen zien of heb je zelf op het podium gestaan, dan hebben wij dankzij het videoteam een toffe samenvatting van onze Cosplay Show. Kijk de video hier of op ons Youtube kanaal!

Credits gaan naar ManonFilms en Bjorn Mertens Photography.

en

Our The-Party stage was once again the place to be for many talented cosplayers during the Cosplay competition. Each and every cosplayer showed to us why they earned their spot in the spotlights. Want to rewatch the show or were you one of the performers on stage, then have a look at this amazing recap of the show. Check out the video here or on our Youtube-channel!

Credits go to ManonFilms and Bjorn Mertens Photography.

Tags: ,

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.