Video: The-Party 15 Cosplay Music Video

nl

Onze tweede officiële The-Party NL Cosplay Show was weer een groot succes voor zowel ons als de cosplayers zelf! Wij hebben drie geweldige kostuums mogen belonen met mooie prijzen, maar dat neemt niet weg dat ook de rest van de cosplayers heus talent toonden. Met een mooie line-up van kwaliteitscosplays is er een zeer toffe performance neergezet. Wij bedanken graag iedereen die heeft meegedaan aan deze editie en hopen het volgend jaar nog grootser te kunnen maken!

Mocht je de show gemist hebben of wil je de kostuums nog een keer terugzien, het The-Party videoteam heeft een mooie sfeerimpressie in videovorm gemaakt. Kijk het hierboven of op ons officiële Youtube kanaal.

Credits gaan naar ManonFilms.

en

Our second official The-Party NL Cosplay Show was once again a huge succes for us as well as the cosplayers themself! We got to reward three amazing costumes for their creativity, but gave all cosplayers a chance to show off their talent. All great quality cosplayers combined made for a very cool performance alltogether. We’d like to thank everyone who participated in this competition and we’d love to see everyone back next year!

Missed the show or want to see the cosplayers perform again? Our The-Party videoteam has put together a nice impression of the show in video format. Watch it here or have a look on our official Youtube-channel.

Credits go to ManonFilms.

Tags: , ,

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.