Video: The-Party 15 General

nl

Het videoteam heeft van de eerste dag van The-Party 15 nog een leuke video weten te maken. Van het opengaan van de deuren tot de officiƫle opening en alles wat wij hier voor onze bezoekers te doen hebben. Bekijk de video en misschien zie je jezelf wel terug!

Je kan de video ook bekijken op ons Youtube-kanaal. Credits gaan naar Bjorn Mertens Photography.

en

Our videocrew has made a nice video of the first of The-Party 15. Starting with the opening of the doors to the official opening on stage and everything in between we have to offer our visitors. Have a look at the video, you might be in it!

You can also check out the video on our Youtube-channel. Credits go to Bjorn Mertens Photography.

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.