Video: The-Party 15 Aftermovie

nl

The-Party 15 is gekomen en gegaan. Een weekend vol in het teken van games, plezier en competities. Voor ons is het een zeer geslaagd evenement geweest dankzij onze bezoekers, vrijwilligers en vele sponsoren. Om The-Party 15 nog één keertje te vieren heeft het videoteam een toffe aftermovie gemaakt zodat wij allemaal het gevoel van The-Party mogen herervaren.

Bekijk de aftermovie hierboven of bezoek het officiële The-Party Youtube kanaal.

en

The-Party 15 went by faster than you can imagine. A weekend filled with games, fun and competitions. To us the fifteenth edition was a successful event thanks to our many visitors, volunteers and partners. To celebrate The-Party 15 one more time our videocrew edited this sweet aftermovie so we can all re-experience The-Party 15.

Watch our aftermovie here or over on our official The-Party Youtube channel.

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.