Pack4DreamHack Summer 2017

nl

Jammer genoeg is The-Party alweer een tijdje voorbij, toch mag dat de pret natuurlijk niet drukken. Wij werken inmiddels hard naar CampZone toe, maar tot het zover is reizen wij deze zomer weer af naar het exotische Zweden voor een bezoekje aan DreamHack Summer 2017. Dit alles in naam van een evenement dat wij heel stijlvol Pack4DreamHack hebben genoemd, en jij kan daar bij zijn!

Pack4DreamHack is een uniek evenement waar wij met een luxe tourbus gevuld met enthousiaste gamers een reis maken naar het Hoge Noorden (Zweden, Jönköping) om daar te genieten van DreamHack, het grootste gamingfestival van Europa. DreamHack wordt twee maal per jaar in Zweden georganiseerd waar wij voor Nederlanders en Belgen een eigen rij gereserveerd hebben in de LAN Area. Iedereen neemt zijn/haar eigen computer of laptop mee op onze roadtrip waar je je medereizigers goed kan leren kennen.

Net zoals The-Party is er een grote (8000+ seats)  BYOC LAN dat garant staat voor 72 uur plezier en vermaak met alle Packers. Niet alleen heeft DreamHack de LAN Area, ook is er de Expo waar je de nieuwste gear en gadgets kan testen, optredens van Zweedse en vaak ook Nederlandse artiesten, een grote internationale cosplaycompetitie en professionele eSports toernooien van games als CSGO en Hearthstone. Voor iedereen wat wils dus je vervelen doe je zeker niet! Meer informatie over het evenement en de reis kun je vinden op de P4DH site.

Wil je deze epische roadtrip naar het mythische Zweden graag een keer meemaken of weet je al wat je te wachten staat maar heb je nog geen ticket? Do not worry! Je kan nog steeds een plekje in onze bus bemachtigen via de Pack4DreamHack website. Omdat wij met een enkele tourbus reizen zijn tickets beperkt, dus wacht niet te lang!

De Pack4DreamHack bus vertrekt deze zomer op vrijdag 16 juni en komt weer terug aan in Nederland op de dinsdagnacht van 21 juni. Houd de website in de gaten voor meer informatie over DreamHack en de reis er naar toe.

en

Unfortunately The-Party 15 saw its closing hour a few weeks ago, though we can’t let that spoil the fun. We’re already working hard at preparations for CampZone, but first we get to travel to the exotic and faraway country of Sweden for a visit to DreamHack Summer 2017. This in the name of an event we’ve stylishly dubbed Pack4DreamHack, and you can join us!

Pack4DreamHack is a unique event where we travel with a luxurious touringbus filled with avid gamers to the High Norths (Jönköping, Sweden) to enjoy a weekend of DreamHack, which is Europe’s largest digital festival. DreamHack is a bi-annual Swedish event where we have reserved a row in their LAN Area for Dutch and Belgian gamers. Everyone brings their own computer or laptop with them on our roadtrip which is perfect to get to know your fellow travelers.

Just like The-Party DreamHack hosts a giant (8000+) BYOC LAN for a total of 72 hours of fun and enjoyment for all Packers. But it’s not just the LAN Area. The venue is also home to a big Expo where you can test the latest gadgets and gear, various performances of Swedish and often Dutch artists, a huge international cosplaycompetition and many professional eSports tournaments for games like CSGO and Hearthstone. There’s something for everyone! You can find more information about the trip and event on our P4DH page.

Want to experience this epic roadtrip to the mythical land of Sweden or already know what to expect but haven’t bought a ticket yet? Do not worry! There’s still time to secure your seat on our bus via the Pack4DreamHack website. We’re travelling with a single touringbus meaning seats are limited, so don’t wait too long!

This summer, the Pack4DreamHack bus departs on Friday 16th of June and will return to the Netherlands on Tuesday night of the 21st of June. Keep a close eye on our website for more information regarding DreamHack and more.

About Chris Tempels

Sir Writes-a-lot. Likes beer and his beard. Is from Brabant jongu.