Cosplay Contest

nl


Starting timeFriday, 8.30 PM
FormatWalk on/walk off
JudgesTBA
PhotographyJeroen Weimar
ParticipantsTBA
Sign upTBA

Een Cosplay Contest is een vakmanschap award show waarbij men verkleed gaat als een bepaald karakter uit een game, serie of film en een catwalk show doen. Hierbij is een jury aanwezig die kijkt naar bepaalde aspecten van de gemaakte cosplay en daaruit bepaalt wie de winnaar wordt. Denk jij dat jouw kunstwerk het publiek en de jury kan overtuigen dat jij de beste cosplayer bent?

Voor deelname is een bezoekerspas of The-Party ticket vereist. Na het inschrijven wordt hierover contact met je gezocht.

Jury

TBA

Foto’s

Tijdens de Cosplay Contest zal cosplay- en esportsfotograaf Jeroen Weimar aanwezig zijn voor de allerbeste foto’s. Voorafgaand aan de contest zal hij net zoals onze eigen The-Party fotograaf rondlopen om je de mogelijkheid te geven op de foto te gaan met de cosplayers. Na de Cosplay Contest is het mogelijk voor de cosplayers om zichzelf professioneel te laten fotograferen.

Prijzen

1st prize2nd prize3rd prize

TBA

TBA

TBA

FAQ

Lees onze Cosplay FAQ door voor eerder gestelde vragen.

en


Starting timeFriday, 8.30 PM
FormatWalk on/walk off
JudgesTBA
PhotographyJeroen Weimar
ParticipantsTBA
Sign upTBA

A Cosplay Contest is a craftmanship award show where people create a costume/cosplay that makes him/her look exactly like a character in a game, tv series or movie. During the event they will do a catwalk display. The judges of the Cosplay Contest will be looking at different aspects of the cosplay, gather their reports and decide who the winner of the contest is. Do you think you’ve got the one-of-a-kind cosplay that convinces the audience and the judge that you are the best?

You will need a visitor pass or a The-Party ticket to participate. After registration we will contact you.

Judges

TBA

Photos

During the Cosplay Contest, cosplay- and esport photographer Jeroen Weimar will take the best photos possible. Before the contest he will give you the possibility to let your picture taken with one of the cosplayers, just like our own The-Party photographer. After the Cosplay Contest it’s possible for the cosplayers to let themselves be photographed professionally.

Prizes

1st prize2nd prize3rd prize

TBA

TBA

TBA

FAQ

Read our Cosplay FAQ for previously asked questions.

Tags:

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.