Easter Egg Hunt

nl

Ook dit jaar valt The-Party zoals gewoonlijk weer in het paasweekend. Vandaar dat de paashaas traditiegetrouw weer een aantal paaseieren komt langs brengen. Toevallig is de paashaas gék op gamen, en daarom zal hij maar liefst 10 paaseieren zo goed mogelijk verstoppen in het beursgebouw. Dit betekent dat iedereen, zoals ieder jaar,  mee kan doen aan de gebruikelijke Easter Egg Hunt en daarmee kans maakt op vette prijzen!

Genoeg redenen om ook dit jaar op zoek te gaan naar de paaseieren. Succes!

en

As usual The-Party is in the same weekend as Easter, this year is no different. Like every year the Easter Bunny will come along to hide some of his precious Easter eggs. You might not have known this, but the main reason the Easter Bunny organizes the Easter Egg Hunt every year is because he lóves gaming. For you this means that you can join the annual Easter Egg Hunt at The-Party where you have a chance on winning some amazing prizes!

Enough reasons to participate this year in the Easter Egg Hunt. Good luck!

About José Eerhard

A big legend of our small country's north. Although she's smarter than most people, she giggles a lot. Her cosplay skills are just as amazing as her Paint skills. Grandi-josé is her new nickname.