Rent your Speedseats chair

nl

The-Party komt er alweer gauw aan en vandaag laten we je weten dat we ook dit jaar weer voor een redelijke prijs comfortabele gaming-stoelen verhuren. Mocht je dus meer comfort willen, maar geen zin hebben om jouw stoel helemaal het huis uit te sleuren, dan heeft Speedseats de ideale oplossing!

Wil je een betere stoel tijdens The-Party? Voor 25 euro zal Speedseats jou voorzien van een supercomfortabele stoel om een betere lanparty experience te verkrijgen!

Speedseats.be page

en

The-Party is on its way and today we would like to let you know that you’re able to rent a comfy gaming chair for a decent price. So if you would like to have some more comfort, but you don’t feel like bringing your own chair from home, we would glady like to Speedseats!

Want a better chair during The-Party? Starting at 25 euros, Speedseats will provide one for you. It’s a service to get an even better lanparty experience!

Speedseats.be page

Tags:

About Jeroen den Hartog

Handsome and likeable. Tall. Talks a lot. Thinks pepernoten are delicious. Wrote his own bio.