The-Party | Thermaltake The-Party Cosplay Contest
18075
post-template-default,single,single-post,postid-18075,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Thermaltake The-Party Cosplay Contest

Starting timeFriday March 30, 8.30 PM
FormatWalk on/walk off
JudgesTeam Paraluna, Mikers Cosplay Mmmc
PhotographyJeroen Weimar
ParticipantsClick here
Sponsored by:


Een Cosplay Contest is een vakmanschap award show waarbij men verkleed gaat als een bepaald karakter uit een game, serie of film en een catwalk show doen. Hierbij is een jury aanwezig die kijkt naar bepaalde aspecten van de gemaakte cosplay en daaruit bepaalt wie de winnaar wordt. Denk jij dat jouw kunstwerk het publiek en de jury kan overtuigen dat jij de beste cosplayer bent?

Voor deelname is een bezoekerspas of The-Party ticket vereist. Na het inschrijven wordt hierover contact met je gezocht.

Jury

Sophie en Liza van Team Paraluna waren eerder al jury tijdens The-Party 14. Deze editie zijn ze terug van weggeweest om samen met Michael (Mikers Cosplay Mmmc) van Team Mmmc de volgende top 3 te bepalen. De drie juryleden hebben iets bijzonders met elkaar gemeen: CICAF. In 2014 wist Mikers zich samen met The-Party 15 jurylid Ronald te plaatsen om Nederland te vertegenwoordigen tijdens dit Chinese wereldkampioenschap voor cosplayers, terwijl de dames van Team Paraluna in 2016 die kant op mochten. Team Paraluna was daarnaast te zien tijdens World Cosplay Summit 2012 in Japan en ze wisten in 2017 de finale te halen van de Blizzard Cosplay Contest op Gamescom 2017. Mikers zagen we in 2017 terug tijdens de Cosplay World Masters in Portugal.

Foto’s

Tijdens de Cosplay Contest zal cosplay- en esportsfotograaf Jeroen Weimar aanwezig zijn voor de allerbeste foto’s. Voorafgaand aan de contest zal hij net zoals onze eigen The-Party fotograaf rondlopen om je de mogelijkheid te geven op de foto te gaan met de cosplayers. Na de Cosplay Contest is het mogelijk voor de cosplayers om zichzelf professioneel te laten fotograferen.

Prijzen

Gesponsord door CosplayClues en SpeedSeats.

1st place

€ 200

Nemesis Switch

Shock Gaming Headset

SpeedSeats Gaming Chair

Worbla's Black Art XL

Cosplay Clues € 80 Gift Card
2nd place

€ 100

Ventus X Plus

Dasher Medium

Worbla's Black Art L

Cosplay Clues € 50 Gift Card
3rd place

€ 50

Ventus X Plus

Worbla's Black Art L

Cosplay Clues € 25 Gift Card

FAQ

Lees onze FAQ door voor eerder gestelde vragen.

Resultaten The-Party 15

  1. Sqinny cosplay (Hawke, Dragon Age)
  2. Skathi Cosplay & Somrune Cosplay (Emily Kaldwin & Corvo Attano, Dishonored)
  3. Willow Creative (Diablo, Diablo 3)