The-Party | Computer-Bestel.nl Counter-Strike: Global Offensive
18093
post-template-default,single,single-post,postid-18093,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Computer-Bestel.nl Counter-Strike: Global Offensive

Format:5v5
Start:Friday, 10 PM
Sign up:
Stream:Yes
1st prize:TBA
2nd prize:TBA
3rd prize:TBA

Counterstrike: Global Offensive is officieel deel van de competitielijst van The-Party! Denk jij dat jij en je team competitief zijn in vergelijking met de andere pro teams? Dit is dan de ultieme kans!

Counter-Strike: Global Offensive is een zeer populaire teamgebaseerde en tactische first-person shooter. Speel in het team van de “Terrorists” of in de “Counter Terrorists” en ga de strijd aan tot de dood. De afgelopen jaren is dit spel een van de meest gespeelde shooters geweest. Nog steeds is er ieder jaar drang om dit terug te laten komen op onze evenementen. Vandaar dat deze competitie niet te missen is!

Prijzen

[table “16” not found /]

The-Party 16 results

1: Get Gaming
2: mCon esports
3: joinTheForce