The-Party | Lenovo Legion League of Legends
18099
post-template-default,single,single-post,postid-18099,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Lenovo Legion League of Legends

Format5v5
Starting timeFriday 30-03-2018, 10 PM
RulesClick Here
RegisterRegister Here
Sponsored by:

Het is tijd om aan te kondigen dat League of Legends nogmaals een officiële competitie is bij The-Party! Ben je klaar om een 5v5 wedstrijd op te nemen met je eigen team tegen de andere pro teams tijdens The-Party? Laat ons zien wat je in huis hebt en wij laten zien wat wij in huis hebben, ja ik heb het uiteraard over de prijzen!

Het gratis op Defense of the Ancients gebaseerde League of Legends is in 2009 uitgebracht, waarna de community al snel begon te groeien en vandaag de dag nog steeds groeit. Er worden steeds meer Champions uitgebracht. Je kunt online tegen de wereld of tegen bots spelen, of een vooraf gemaakt team van vijf mensen maken. Samen kun je aan de slag gaan op bijvoorbeeld de klassieke map Summoner’s Rift die recent een visuele update heeft gekregen, maar je kunt ook op de map Crystal Scar aan de slag met Dominion. Op de map Twisted Treeline is het ook mogelijk om 3vs3 wedstrijden te spelen, en de map The Howling Abyss geeft je een willekeurige champion om 5 tegen 5 mee te spelen.

Prijzen

1st place

€ 1.000

5x Kraken Pro
2nd place

€ 500

5x Lancehead
3rd place

5x Sphex V2

The-Party 16 results

1: New Dynasty
2: Sector One . LoL
3: mCon esports LoL