The-Party | League of Legends 1v1
18872
post-template-default,single,single-post,postid-18872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

League of Legends 1v1

Format1v1
Starting timeFriday 31-03-2018, 11 AM
RulesTBA
RegisterTBA

Test jouw persoonlijke League of Legends vaardigheden door mee te doen aan de League of Legends 1v1 competitie. Altijd al gedacht dat je verloor door jouw team? Hier kan je niets anders dan de schuld geven aan jezelf! Kom erachter wat jouw eigen sterke en zwakke punten zijn door het op te nemen tegen een competitieve tegenstander op de Howling Abyss.

League of Legends is een van de meest gespeelde online games. Het spel is gebaseerd op een 5v5 concept, ook is het mogelijk om 3v3 te spelen op een daarvoor gecreƫerde map. Doordat Riot Games veel keuze aanbiedt op het gebied van characters is het spel erg interessant voor verschillende gamers. Door het verschil te creƫren met deze characters zal elke game een andere ervaring zijn.

Prijzen

1st prize2nd prize3rd prize
TBATBATBA
Sponsored by: TBA