The-Party | Rainbow Six Siege
18807
post-template-default,single,single-post,postid-18807,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Trust Gaming Rainbow Six: Siege

Format5v5
Starting Time31-03-18, 11 AM
RulesClick Here
RegisterRegister Here
Sponsored by:

Op de zestiende editie van The-Party hebben wij een spannende nieuwkomer voor ons evenement, al is deze game geen groentje op het gebied van hectische multiplayer matches. In samenwerking met Ubisoft organiseren wij een BYOC competitie voor Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege!

In Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege neem je het met je team van vijf op tegen vijandige teams (Terrorists of Counter-Terrorist Operators) in heftige shoot-outs. Jouw doel is om je vijanden uit te schakelen voordat zij de kans krijgen om hetzelfde te doen met jouw team. Gelukkig is dit geen normale Deathmatch multiplayer shooter door de variërende mechanics in de game. De omgevingen waarin je speelt zijn kleine, bekrampte gebieden, wat zorgt voor intense matches met explosieve actie. De terroristen krijgen tijdens de rondes de kans om hun eigen fort op te zetten met vallen om de Operators tegen te houden. Wanneer je als Operator  speelt, heb je talloze opties om het fort te bestormen door gebruik te maken van bijvoorbeeld drones of het nieuwe abseilsysteem. Daarnaast is vrijwel alles in de game te vernietigen! Muren kunnen kapot en vloeren kunnen onder je uit geblazen worden wat nieuwe mogelijkheden biedt om het andere team op tactische wijze uit te schakelen. De game blijft vers aanvoelen door regelmatige updates en community support vanuit de developer. Met genoeg content om een huis mee te vullen houdt Rainbow Six: Siege je urenlang bezig.

De competitie zal tijdens The-Party gestreamed worden! Ga voor de volle honderd procent met je team en wie weet eindig je op het podium, waar zaterdagavond de finalematches gespeeld zullen worden. Natuurlijk wil je deze competitie winnen want voor de beste teams staat er een mooie prijzenpot klaar om mee naar huis te nemen!

Wil je mee doen aan de competitie maar heb je de game nog niet in je bezit? Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is verkrijgbaar via de officiële Ubisoft Store of via Steam.

EDIT: Momenteel is er een grote Spring Sale gaande in de Ubisoft Store met flinke kortingen op hun games, waaronder ook Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege! Profiteer van kortingen van 25% op de standaard versie en 40% op de advanced, gold en complete edities. Zit je al een tijdje te overwegen de game aan te schaffen maar wacht je op kortingen? Dan is nu het perfecte moment! De Ubisoft Spring Sale eindigt op 31 maart.

Prijzen

1st place

€ 750
2nd place

€ 250

5x Trust Gaming Dion
3rd place

5x Trust Gaming Heron

The-Party 16 results

1: Bastards1G
2: Gaming Alliance | Siege
3: RB6 AETAS eSports