The-Party | RIV4L Lan Tour – Second stop
20599
post-template-default,single,single-post,postid-20599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

RIV4L Lan Tour – Second stop

Onze competities van Rocket League, Hearthstone, Counter-Strike: Global Offensive en League of Legends krijgen wel een hele toffe extra! Deze titels zullen namelijk onderdeel zijn van het vers gelanceerde RIV4L Lan Tour.

De RIV4L Lan Tour is een overkoepeling van diverse evenementen binnen de Benelux om te bepalen wie de allerbeste gamers zijn. Per evenement ontvangt de top 8 punten, waar uiteindelijk potentieel een mooie bonus bovenop je toch al verdiende prijzengeld valt te winnen. Zo kun je begin maart al terecht bij Frag-o-Matic, zijn wij op The-Party de tweede stop, ben je in het najaar nog een keer welkom op Frag-o-Matic en komt er nog een nader te noemen vierde evenement. Na deze evenementen krijgen de teams met de hoogste scores een deel van de overkoepelende prijzenpot van € 5.000.

Samengevat:
League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone en Rocket League
– Behaal de top 8 op ieder evenement voor punten.
– Behaal de top 3 op ieder evenement voor een geldprijs per evenement.
– Zorg dat je de meeste punten hebt na de 4 evenementen voor een deel van de extra prijzenpot van € 5.000.

Klinkt goed toch? De RIV4L Lan Tour heeft inmiddels al een prijzenpot van € 40.000! Dus wij zijn in ieder geval alvast enthousiast om onderdeel te zijn van de RIV4L Lan Tour.