The-Party | Samsung Schermverhuur
20324
post-template-default,single,single-post,postid-20324,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Samsung Schermverhuur

The-Party is een flink evenement en een evenement van zulke proporties betekent natuurlijk ook dat er een hoop informatie te behalen valt. Welke competities zijn er, wanneer beginnen de activiteiten, waar is mijn seat, enzovoorts enzovoorts. Met zoveel informatie kan het nog wel eens onoverzichtelijk worden. Daar is gelukkig aan gedacht en om het weekend zo prettig mogelijk te maken zijn Samsung en Ziva-Shop weer van de partij om jou te voorzien van informatie en schermen tijdens The-Party!

Samsung en Ziva zorgen er voor dat jij niet ver hoeft te zoeken om er achter te komen welke competitie wanneer begint. Dankzij de diverse schermen aangeleverd door Samsung kunnen wij deze informatie makkelijk en snel weergeven bij de compobalie. Beter nog, alle nuttige informatie met betrekking tot The-Party zal via deze schermen voor iedereen in een oogopslag zichtbaar zijn. Daarnaast heeft Samsung ook monitoren beschikbaar gesteld voor de podiumfinales. Wij zorgen voor de opstelling, en jij zorgt voor de actie!

Is je auto al helemaal volgeladen maar past je beeldscherm er niet meer bij, of heb je helemaal geen monitor ter beschikking om op te gamen? Ziva en Samsung staan voor je klaar, want zij hebben voor The-Party 17 wederom een webshop opgezet waar zij hun gaming monitoren verhuren voor gebruik tijdens het paasweekend! Voor een schappelijke prijs huur je al een 24 inch Samsung gaming monitor die je bij aankomst op The-Party direct kan ophalen en kan aansluiten. Maar er zijn ook andere modellen te huur, welke te vinden zijn in de webshop. Kijk voor meer info over de prijzen of voor het huren van een monitor in de Ziva webshop van Samsung.