The-Party | Rainbow Six Siege
18807
post-template-default,single,single-post,postid-18807,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rainbow Six: Siege

Format5v5
Starting Time Friday 19-04-19, 10 PM
StreamClick Here for the Stream
RegisterClick Here

In Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege neem je het met je team van vijf op tegen vijandige teams (Terrorists of Counter-Terrorist Operators) in heftige shoot-outs. Jouw doel is om je vijanden uit te schakelen voordat zij de kans krijgen om hetzelfde te doen met jouw team. Gelukkig is dit geen normale Deathmatch multiplayer shooter door de variërende mechanics in de game. De omgevingen waarin je speelt zijn kleine, bekrampte gebieden, wat zorgt voor intense matches met explosieve actie. De terroristen krijgen tijdens de rondes de kans om hun eigen fort op te zetten met vallen om de Operators tegen te houden. Wanneer je als Operator  speelt, heb je talloze opties om het fort te bestormen door gebruik te maken van bijvoorbeeld drones of het nieuwe abseilsysteem. Daarnaast is vrijwel alles in de game te vernietigen! Muren kunnen kapot en vloeren kunnen onder je uit geblazen worden wat nieuwe mogelijkheden biedt om het andere team op tactische wijze uit te schakelen. De game blijft vers aanvoelen door regelmatige updates en community support vanuit de developer. Met genoeg content om een huis mee te vullen houdt Rainbow Six: Siege je urenlang bezig.

De competitie zal tijdens The-Party gestreamed worden vanaf de Rainbow Six: Siege streaming booth waar twee ervaren casters elke beweging, actie en intense play gaan analyseren voor de nieuwsgierige kijkers! Ga voor de volle honderd procent met je team en wie weet eindig je op het podium, waar zaterdagavond de finalematches gespeeld zullen worden. Natuurlijk wil je deze competitie winnen want voor de beste teams staat er een hele mooie prijzenpot klaar om mee naar huis te nemen!

Wil je mee doen aan de competitie maar heb je de game nog niet in je bezit? Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is verkrijgbaar via de officiële Ubisoft Store of via Steam. Deze competitie wordt mogelijk gemaakt dankzij Ubisoft.

Prijzen

1st place
2nd place
3rd place

€ 1.800

€ 900

€ 300

The-Party 17 results

1. Gaming Alliance
2. Masquarade Esports
3. GA.Cosplaypulse
4. Curses Dragons
5/6. DonkeyCunts
5/6. Bier Esports