The-Party | League of Legends
18099
post-template-default,single,single-post,postid-18099,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

League of Legends

Als de meest bekeken esport wereldwijd is League of Legends dit jaar natuurlijk ook weer van de partij!

League of Legends is de meest gespeelde game wereldwijd en is dus ook de meest gespeelde MOBA. Teams van 5 spelers strijden tegen elkaar om als eerste de basis van het andere team te vernietigen. Iedere speler speelt met een andere champion, elke champion heeft andere vaardigheden en kan een aantal rollen voor hun team vervullen. Door samen te werken en de tegenstander individueel en/of als team te slim af te zijn probeer je een zo groot mogelijk deel van de map onder je controle te krijgen en een voorsprong op te bouwen totdat je tegenstander je niet meer tegen kan houden.

Dit toernooi zal gestreamd en gecast worden. Zijn jouw mechanics helemaal top, ben jij een pro in naar je minimap staren of kan jij uit elke positie ontsnappen? Geef je dan op met jouw team. Je kunt niet alleen aan iedereen laten zien dat je niet in Wood V thuis hoort, maar je kunt ook een deel van de prijzenpot van € 1.250,- winnen.

Bekijk onze toernooipagina voor alle toernooien. Inschrijven is binnenkort mogelijk.