The-Party | The-Party Nieuwegein naar 2021
22860
post-template-default,single,single-post,postid-22860,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party Nieuwegein naar 2021

Zoals nu duidelijk in het advies van de Rijksoverheid, kan The-Party Nieuwegein in december 2020 helaas niet zijn doorgang vinden. Sinds dinsdag 3 november zijn er aanvullende maatregelen bijgekomen die drie weken gelden en is bekend gemaakt dat we daarna tot zeker mid december de eerdere maatregelen van oktober zullen hanteren. Hierdoor is het voor ons onmogelijk om te plannen of op te bouwen.

We hebben in overleg met Beursfabriek Nieuwegein besloten om The-Party Nieuwegein te verschuiven naar 2021. Omdat we uiteraard geen inzage hebben op het verloop van de coronapandemie, kiezen we meteen voor 17/18/19 december 2021 als de datum waarop The-Party Nieuwegein plaatsvindt. Op deze manier hopen we het risico voor nóg een verplaatsing te verminderen.

The-Party Extra
Uiteraard snappen we dat uitstel met een jaar een flinke verschuiving is. Wij willen jullie vanzelfsprekend dolgraag veel eerder dan dat verwelkomen. Als we aan het begin van 2021 plotseling goed nieuws krijgen en inzien dat we vanaf april weer aan de slag kunnen met evenementen, dan zullen we uiterlijk mid februari een extra editie van The-Party aankondigen. Voor deze ‘The-Party Extra’ openen we dan een nieuwe winkel; het ticket wat je nu hebt of nu koopt zal dus gelden voor onze december 2021-editie.

Bewaar je ticket, want ticketprijzen stijgen
Om ook hierover meteen open kaart te spelen: in 2021 zullen onze toegangskaarten in prijs verhoogd worden. We begrijpen dat het voor bijna niemand een leuk jaar geweest is. Op Bewaarjeticket.nl is te lezen hoe de gehele culturele sector is getroffen door de coronapandemie en waarom je er verstandig aan doet om je ticket te bewaren. Een jaar zonder evenementen is voor iedere organisatie moeilijk en we kunnen ieder stukje hulp gebruiken om in de toekomst weer gave evenementen voor jullie te organiseren. Daarnaast wordt er voorspeld dat de overgrote meerderheid van deze instanties in de toekomst zijn prijs zal moeten verhogen om weer overeind te kunnen krabbelen.

Waar wij normaal met drie kortingsperiodes werken, zullen wij op 1 april 2021 onze ‘vierde periode’ in gaan; het ticket wat je nu hebt zal dus altijd het goedkoopste ticket zijn. Mocht je tóch besluiten om een refund te willen, dan kun je ons contacteren via info@the-party.nl. Heb je vragen, dan kun je kijken op onze FAQ.

De reeds aangekondigde berichtgevingen met betrekking tot de aankomende editie van The-Party zullen uiteraard opnieuw gecommuniceerd worden met bijgewerkte informatie. Onze ticketshop blijft gewoon geopend.

The-Party Online
Na de verplaatsing van april 2020 naar december 2020 hebben we een erg toffe online editie van The-Party neergezet voor jullie, voornamelijk gericht op de competitieve gamer. Voor december willen we kijken om wat leuks neer te zetten voor de recreatieve gamer. We gaan kijken naar de opties om met de leukste streamers wat te doen en om wellicht wat sessies met fun games neer te zetten via Discord. Dit keer dus vooral onder het mom ‘kom gezellig met ons gamen’ in plaats van ‘laat zien dat jij de beste bent’. Later hierover meer. Mocht je zelf een leuke streamer zijn en een goed idee hebben, contacteer ons dan vooral via info@the-party.nl.