The-Party | Uitstel datum The-Party
22986
post-template-default,single,single-post,postid-22986,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Uitstel datum The-Party

Begin je al afkickverschijnselen van The-Party te krijgen? Wij wel hoor! We kunnen niet wachten om elkaar weer te zien op deze altijd gezellige LAN-party. Helaas hebben wij vandaag daar weer slecht nieuws over te melden.

Om het gemis van The-Party in 2020 goed te maken, organiseerden wij The-Party Online. Dit was een toffe online stream, maar het liet ons blijven verlangen naar de fysieke editie. Toen bleek dat het ook in 2021 niet door kon gaan in april, besloten we om er een winter editie van te maken en het in december te gaan organiseren. Maar helaas moeten wij met pijn in ons hart melden dat ook deze editie toch niet door kan gaan in december 2021.

Het goede nieuws is dat we de nieuwe datum al voor je hebben: de vertrouwde periode van 1, 2 en 3 april 2022.
Heb je al tickets? Dan blijven deze geldig voor de nieuwe datum. We willen je graag nogmaals bedanken voor je vertrouwen en hopen je in april te verwelkomen op de eerste grote indoor LAN-party van Nederland sinds jaren!

Uiteraard zijn er vele redenen voor dit uitstel en de belangrijkste lichten we graag toe.
De voornaamste reden is onze nieuwe locatie in Nieuwegein. De betreffende locatie heeft een contract verlengd om als vaccinatiecentrum open te zijn tot half maart volgend jaar. Evenementen kunnen hier dus de komende maanden geen gebruik van maken.

Door de stijging in besmettingcijfers is het te risicovol qua investering om in een relatief korte tijd een andere locatie te zoeken en daar een heel evenement op te zetten, inclusief het volledige vergunningtraject.

En natuurlijk de huidige COVID19-regelgeving. Waar je momenteel steeds meer evenementen wel ziet doorgaan met 75% capaciteit, zijn dit over het algemeen evenementen die slechts één dag duren, of een sluitingstijd hebben en de volgende dag weer verder gaan. The-Party gaat 24 uur per dag door verspreid over vrijdag, zaterdag en zondag. Dat is een uitzonderlijk iets in evenementen en de regelgeving is daar niet op bedacht.  Hierdoor is het onder andere nodig dat iedereen op zijn of haar plaats blijft zitten en niet even de benen kunnen strekken of ergens anders kunnen gaan zitten (of liggen!). Dit is niet alleen ongezellig en ongezond, het is ook niet te controleren/te regelen door ons.

Je ticket blijft dus geldig voor 2022. Wil je toch een refund aanvragen, dan kan dat uiteraard ook. Mail dan je ticketnummer, ordernummer of transactienummer van één van je tickets uit je order naar info@the-party.nl (graag niet als screenshot of attachment!). Maar let op: als je nu een refund aanvraagt en vervolgens besluit toch te komen op 1,2 en 3 april, dan kunnen de prijzen van de tickets gestegen zijn. Het blijft tot 17 december 2021 mogelijk om een refund aan te vragen.

Het is nooit leuk om slecht nieuws te brengen, maar we kijken er naar uit om met jullie weer een te gekke LAN-party kunnen houden in april! Mocht je toch niet kunnen wachten op een LAN-party? Dan ben je uiteraard van harte welkom op CampZone Winter, wat door een andere opzet en locatie gelukkig wel door kan gaan. De komende week (tot 31 oktober) zijn daar nog accommodaties voor te boeken en het belooft ook een erg leuk evenement te worden! Zien we je 12 – 15 november?