The-Party | Update volgende The-Party editie
23003
post-template-default,single,single-post,postid-23003,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Update volgende The-Party editie

Hoera! We mogen en kunnen weer veel dingen doen. De winkels zijn open, je kan weer tot laat in de kroeg blijven hangen en je kan zelfs je dansmoves weer tonen in de discotheken. Hoewel Corona nog steeds onder ons is, kunnen we weer steeds meer proeven hoe het vroeger eraan toe ging. Dus betekent dit dat The-Party dit jaar wel weer door kan gaan?!

In 2019 zeiden we op de laatste dag van The-Party jullie nog zonder enige twijfel “Tot volgend jaar”. Helaas bleek “volgend jaar” niet door te kunnen gaan vanwege Corona en ook het jaar daarna viel af. Met goede hoop keken we naar 2022 uit, zeker nu de maatregelen soepeler worden. Maar om met de deur in huis te vallen: we moeten met pijn in ons hart melden dat het ook dit jaar niet door kan gaan. We leggen graag uit waarom.

We zouden naar een nieuwe locatie verhuizen, namelijk De Beursfabriek in Nieuwegein. Toen Corona kwam, bleek deze locatie erg geschikt te zijn als test- en vaccinatielocatie voor de GGD. Nu dat de versoepelingen doorgevoerd worden, betekent het echter niet dat deze locaties niet meer nodig zijn. De GGD zit er dus nog voorlopig om iedereen te vaccineren. Een goed doel, maar het zit ons in de weg. Omdat dit al een tijd een risico was, hebben we gekeken naar alternatieve locaties. Zo ook bijvoorbeeld het Beursgebouw Eindhoven waar The-Party voorheen gehouden werd. Echter zijn deze locaties nu ook in gebruik door de GGD, waardoor wij daar niet terecht kunnen.

De versoepelingen komen voor ons ook net te laat om nog een andere locatie te regelen. Er is maar een beperkt aantal locaties in Nederland waar The-Party kan plaatsvinden, daar moeten we afspraken mee maken en bijvoorbeeld investeren om internet aan te laten sluiten. Daarna komt nog een hele procedure met vergunningen aanvragen. Dit zal niet meer op tijd gaan lukken, we leggen de focus daarom op The-Party in 2023.
De nieuwe data voor The-Party worden dan 31 maart tot en met 2 april 2023. We blijven enthousiast en gaan er met goede hoop voor dat we elkaar volgend jaar echt weer kunnen zien!

Reeds gekochte tickets blijven ook dit keer weer geldig voor volgend jaar. Een refund aanvragen kan uiteraard ook. Wel geven we als tip dat nieuwe tickets duurder zullen zijn dan je doorgeschoven ticket. Het is dus economisch gunstiger om ze te houden. Mocht je toch een refund willen, dan kan je dit laten weten via info@the-party.nl. Vermeld je transactienummer (van je bankafschrift) of één van je ticketnummers (in je PDF ticket) erbij, maar stuur het niet als een screenshot of bijlagen mee.

We zien jullie graag volgend jaar en laten zeker nog van ons horen in de loop van dit jaar!