The-Party | Locatie en parkeren
18708
page-template-default,page,page-id-18708,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Adres

Beursgebouw Eindhoven
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven
Nederland

Route

Per trein: 
Check de 9292 website en vul de datum, tijd, plaats van vertrek en bestemming in.

Per auto: 
Vul bij de Routenet website de gevraagde gegevens in om je reis te plannen.

 

The-Party zal plaatsvinden in het Beursgebouw Eindhoven. Het Beursgebouw Eindhoven bevindt zich midden in het stadscentrum van Eindhoven.

Parkeren

Een evenement midden in de stad heeft veel voordelen, maar helaas ook nadelen. Een van die nadelen is het parkeren. Alhoewel er meer dan voldoende parkeerplaatsen zijn in Eindhoven, is het niet heel goedkoop. Toch is er voor iedereen wel een goede optie in de buurt, van gratis en iets verder weg, tot meteen voor de deur voor een helaas wat hoger tarief.

 

Op het bovenstaande plaatje (klik voor de grotere versie) staan de meest dichtstbijzijnde opties; Parkeerplaats de Bijenkorf (onder het Beursgebouw) en Parkeerplaats het Eindje (net iets verder op). De ingang voor de Bijenkorf parkeerplaats vind je bij de groene stip met nummer 1, de ingang voor Het Eindje vind je bij de groene stip met nummer 2. De oranje stip is de laad- en losplek voor onze bezoekers. Het is NIET toegestaan om hier langer dan 15 minuten te staan. Navigeren naar deze punten kun je het beste doen door via deze link even te kijken wat voor jou de makkelijkste route is (Google Maps).

 

Tarieven “Het Eindje”
Tarieven “Bijenkorf” 

 

Gratis parkeren is zoals gezegd ook een optie, maar daarvoor zul je een stukje verder moeten lopen. Je kunt hiervoor het beste kijken in bijvoorbeeld de Lijmbeekstraat en de Roosje Vosstraat.

 

Kijk hier voor alle andere opties.

parkeren