The-Party | Rental: Speedseats
21490
page-template-default,page,page-id-21490,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Onze gamingstoel partner Speedseats is aankomende The-Party aanwezig met de fijnste gamingstoelen om te huren! Hier hoort natuurlijk de vaste scherpe actie bij: huur een gamingstoel en schaf deze na afloop van het evenement bij het inleveren aan voor een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder de verschillende modellen. In onze webshop zijn onderaan de rental items te vinden.

Speedseats Sport – € 40

De Speedseats Sport is een ergonomische stoel met een sportieve look en mooie rondingen. De stoel is beschikbaar in diverse kleuren, welke je kunt kiezen bij het afhalen. Na het evenement is het mogelijk om de stoel voor een gereduceerd tarief aan te schaffen.

Speedseats Comfort – € 45

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Speedseats Comfort gemaakt met gevoel voor comfort. De stoel biedt iets meer zitruimte en kwalitatievere kussens. Na het evenement is het mogelijk om de stoel voor een gereduceerd tarief aan te schaffen.

Speedseats Comfort XL – € 50

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Speedseats Comfort XL gemaakt met gevoel voor comfort. De stoel biedt meer zitruimte dan de Speedseats Comfort. Na het evenement is het mogelijk om de stoel voor een gereduceerd tarief aan te schaffen.

Speedseats Relax – € 55

De Speedseats Relax is de gamingstoel der gamingstoelen. Naastdat het zitvlak lekker ruim is, bevat de Speedseats Relax een beensteun voor de ultiem ontspannen zitpositie. Na het evenement is het mogelijk om de stoel voor een gereduceerd tarief aan te schaffen.