The-Party | Boek een hotel met The-Party ticket
18660
post-template-default,single,single-post,postid-18660,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Boek een hotel met The-Party ticket

Ben je een beetje klaar met de slechte nachtrust die je krijgt op lanparties? Dan is het misschien tijd om een arrangement bij Inntel Hotels Art Eindhoven te nemen. Bij zo’n arrangement krijg je entree tot The-Party en een comfortabele nachtrust bij Inntel Hotels Art Eindhoven. Hierbij heb je in het hotel gratis WiFi, een bar, een restaurant, roomservice die 24/7 beschikbaar is en ben je zo bij  The-Party!

Veel mensen denken dat een hotel extreem duur is, maar voor dit vier-sterrenhotel betaal je met dit arrangement op z’n goedkoopst met z’n tweeën € 260,00 voor twee nachten, inclusief The-Party tickets! Per persoon betaal je dus op z’n goedkoopst € 65,00 per nacht! Wat ons betreft een aanrader, want een goede nachtrust maakt de perfecte lanparty af.

Klik op deze link om het arrangement te bekijken. Wil je voor slechts één nacht boeken? Stuur dan een e-mail naar reservationseindhoven@inntelhotels.nl onder vermelding van ‘The-Party 16’.