The-Party | Thermaltake Hearthstone
18102
post-template-default,single,single-post,postid-18102,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Thermaltake Hearthstone

Format1v1 Standard
Starting timeFriday 30-03-2018, 10 PM
RulesClick Here
RegisterRegister Here
Sponsored by:

Hearthstone is een online Collectible Card Game van Blizzard Entertainment, dezelfde studio die ook verantwoordelijk is voor StarCraft, WarCraft en Diablo. In Hearthstone moet je verschillende kaarten gebaseerd op het WarCraft universum verzamelen, waarmee je je eigen custom deck moet samenstellen en daarmee de tegenstander moet verslaan. Je kan spelen tegen de computer of online tegen andere mensen in een casual of ranked potje. Ook is er de Adventure mode, waar je tegen unieke computervijanden speelt en unieke kaarten kan verzamelen. In de Arena mode kun je je deck samenstellen door te kiezen uit telkens drie kaarten, waarna je met het eindresultaat probeert zoveel mogelijk te winnen voor toffe rewards.

Prijzen

1st place

Nemesis Switch

Shock Pro RGB

Dasher Medium
2nd place

Cronos Riing RGB
3rd place

Ventus X Plus

The-Party 15 results

1. Antwerp
2. mCon maDe
3. mCon Narra
4. mCon ArchEnemy
5/6. TI5O
5/6. Benene
7/8. ECV _Thoraya
7/8. Mito