The-Party | Hearthstone
20480
post-template-default,single,single-post,postid-20480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hearthstone

Tijd om een nieuw toernooi aan te kaarten! Ook dit jaar organiseren wij weer een Hearthstone toernooi tijdens The-Party.

Hearthstone is een online Collectible Card Game van Blizzard Entertainment, dezelfde studio die ook verantwoordelijk is voor StarCraft, WarCraft en Diablo. In Hearthstone moet je verschillende kaarten gebaseerd op het WarCraft universum verzamelen, waarmee je je eigen custom deck moet samenstellen en daarmee de tegenstander moet verslaan. Je kan spelen tegen de computer of online tegen andere mensen in een casual of ranked potje. Ook is er de Adventure mode, waar je tegen unieke computervijanden speelt en unieke kaarten kan verzamelen. In de Arena mode kun je je deck samenstellen door te kiezen uit telkens drie kaarten, waarna je met het eindresultaat probeert zoveel mogelijk te winnen voor toffe rewards. Er is nu ook Hearthstone Battlegrounds, een Auto Chess variant, maar wij houden het dit jaar bij een standaard Hearthstone toernooi. Mocht je geïnteresseerd zijn in het Auto Chess genre dan, kun je meedoen aan ons Teamfight Tactics toernooi.

Heb jij de patience om het beste deck samen te stellen en de taktieken waarmee je alle andere spelers weg kan pesten? Schrijf je dan in en strijd voor onze prijzenpot van € 500,-.

Bekijk onze toernooipagina voor alle toernooien. Inschrijven is binnenkort mogelijk.