The-Party | Geldprijzen op The-Party 16
18770
post-template-default,single,single-post,postid-18770,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Geldprijzen op The-Party 16

The-Party is tegenwoordig The-Party niet meer zonder diverse vette competities met bijbehorende, nog vettere prijzen! Ongetwijfeld komen er bij de meeste competities ook nog een mooie stapel hardware om de hoek kijken, maar de geldprijzen hebben we alvast voor je online gezet! Win jij één van deze prijzen? Met trots kunnen wij zeggen dat wij de meeste bedragen al binnen een maand na het evenement naar je hebben overgemaakt, wij zijn lekker snel! Prijzen zijn natuurlijk altijd onder voorbehoud en een competitie dient wel daadwerkelijk een competitie te zijn; minder deelnemers betekent een mindere prijzenpot. Wij richten ons op een minimum van zestien tot twintig teams, afhankelijk van de competitie.

[table “81” not found /]