The-Party | Trust Gaming Overwatch
18786
post-template-default,single,single-post,postid-18786,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Trust Gaming Overwatch

Format6v6
Starting timeFriday 30-03, 10.30 PM
RulesClick Here
RegisterRegister Here
Sponsored by:

In deze unieke FPS ga je met 5 andere teamgenoten de strijd aan tegen het andere team in verschillende game modi en mappen. Anders dan elke andere shooter kun je in Overwatch kiezen uit 24 unieke karakters die zelf hun eigen rol, krachten en wapen hebben. Elk karakter heeft zijn eigen speelstijl en moeilijkheidsgraad, dus is er voor elke speler wel een hero die bij hem past. Ga met McCree en Soldier: 76 voor de volle offense, of juist met Reinhardt of D.Va voor de verdediging. Mensen die de support-rol claimen in spellen zullen goed overweg kunnen met Mercy en Ana. Ook voor spelers die de taak hebben om het andere team op elke manier mogelijk lastig te vallen, zijn er heroes als Junkrat en Mei.

Prijzen

1st place
2nd place
3rd place

6x Trust Gaming Cada

6x Trust Gaming Hawk

6x Trust Gaming Laban

The-Party 16 results

1. ECV Prosperity
2. OmegaLUL
3. APEX Hawks