The-Party | The-Party 16 Seatmap
18913
post-template-default,single,single-post,postid-18913,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party 16 Seatmap

Nog maar een kleine twee maanden tot we weer mogen gaan genieten van een weekend vol spanning, plezier en slapeloosheid. Tijd dus om een belangrijk onderdeel van het evenement open te stellen voor de bezoekers, namelijk onze seatmap! Voor alle tickethouders is het nu mogelijk om een tafel bij je vrienden, clan of andere voorkeur te reserveren.

Inmiddels zijn onze servers druk bezig om alle kaartkopers te voorzien van een key waarmee je een plek kan kiezen op onze seatmap. Kun je de key niet vinden? Heb dan even geduld want de servers maken overuren. Wij proberen de keys zoveel mogelijk tegelijkertijd naar je toe te sturen zodat je direct je seat kan claimen. Houd ook vooral je spamfolder in de gaten! In de mail staat precies welke stappen je moet nemen om je plekje te verzekeren.

Benieuwd naar hoe onze seatmap er uit ziet en wat de huidige bezetting is? Klik dan hier voor een snelle link naar de layout van The-Party 16.

Heb je vragen over bepaalde plekken of loop je tegen een probleem aan tijdens het kiezen, neem dan vooral contact met ons op via Facebook, Discord of onze infomail.