The-Party | Ticketwave 2 eindigt snel
18935
post-template-default,single,single-post,postid-18935,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Ticketwave 2 eindigt snel

Je hebt nog maar een paar dagen de kans om je ticket voor The-Party 16 voor een lagere prijs te kopen! Ticketwave 2 is nog actief tot aan woensdag 31 januari op donderdag 1 februari, klokslag middernacht, of zo gauw er geen tickets meer beschikbaar zijn in deze wave. Hierna stappen wij over op ticketwave 3 waarin wij iets hogere prijzen hanteren voor alle tickets.

Vergeet ook zeker niet dat wij groepskorting bieden aan grotere groepen! Kom je met een groep van 15 tot 30 personen, of met een groep die groter is dan 30 personen, dan kun je de tickets voor een lagere prijs kopen. Let wel op dat je dit als één bestelling dient aan te schaffen, en natuurlijk de juiste categorie in onze shop aanvinkt.

Wees er dus snel bij als je nog van ticketwave 2 wilt profiteren! Onze tickets en meer info kun je vinden in onze ticketshop.