The-Party | Competitie inschrijvingen nu geopend!
19120
post-template-default,single,single-post,postid-19120,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Competitie inschrijvingen nu geopend!

Het programma van The-Party 16 staat weer goed volgepland met een flink aantal competities van jouw favoriete games. Natuurlijk is een competitie maar saai zonder fanatieke gamers die alles op alles zetten om te winnen, dus is het voor ons tijd om de inschrijvingen open te gooien. Vanaf vandaag kun je jezelf en/of je team registreren voor onze spannende competities!

Wat moet je doen om je in te schrijven? Ga naar de pagina van de competitie waar je aan mee wilt doen en klik op de “register”-link in de tabel op de pagina. Na het klikken kom je uit bij ons Lanergy-systeem waar je een account dient aan te maken. Als je al eerder op The-Party of CampZone mee hebt gedaan aan een competitie kun je je oude account hier voor gebruiken. Het enige wat je dan nog moet doen is op de “subscribe”-knop klikken en de gevraagde gegevens invullen. Hoppa, je staat ingeschreven! Voordat de competitie begint moet je je wel nog even komen bevestigen bij de compo-admin van de game waar je aan deel gaat nemen.

Houd er rekening mee dat sommige competities wel een limiet aan inschrijvingen zullen hebben, dit omdat er veel matches gespeeld moeten worden en wij zo de voortgang van het programma proberen bij te houden. Dus als je graag deel wilt nemen aan een specifieke compo, schrijf je dan snel in! De regels die wij per game hanteren tijdens het evenement kun je vinden op de competitiepagina’s van de game op onze site en via Lanergy. De algemene regels die van toepassing zijn op alle competities kun je hier vinden.

Heb je nog vragen over bepaalde competities of kom je er niet uit met het inschrijven? Spreek ons en de admins dan vooral aan op Discord en in de desbetreffende competitie-kanalen. Kijk ook regelmatig op onze website voor meer updates over de competities, prijzen, handige info en meer!