The-Party | Gamecardsdirect Gwent: The Witcher Card Game
18895
post-template-default,single,single-post,postid-18895,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gamecardsdirect Gwent: The Witcher Card Game

[table “85” not found /]

Er zijn nog enkele plekken over tussen onze andere competities waar de bezoekers aan mee kunnen doen, en die plekken vullen wij maar al te graag op met nieuwe, spannende spellen. Online card games zijn de laatste tijd flink in populariteit gestegen en dat blijkt wel uit het rijke aanbod dat te spelen is. Hearthstone is natuurlijk het beste voorbeeld hier voor, maar er is ook een andere game die razendsnel gamerzieltjes aan het winnen is. Perfect dus om deze game dit jaar te introduceren op The-Party. Nieuw op The-Party 16: de Gwent: The Witcher Card Game funcompo!

Gwent is een collectible competitive card game gebaseerd op het gelijknamige digitale kaartspel in de fantasygame The Witcher 3. In Gwent neem je het op tegen vrienden in snelle duels waar je skills combineert met bluffen en het zorgvuldig samenstellen van je eigen unieke deck. Matches worden gespeeld in best-of-three rondes terwijl je gebruik maakt van flitsende spreuken, diverse units met speciale krachten en andere slimme trucjes om je tegenstander te slim af te zijn. Nieuwe kaarten voor je deck verkrijg je door rondes te winnen en “kegs” met kaarten te kopen met gold. Dankzij de interactieve tutorial is Gwent gemakkelijk en snel te leren.

Momenteel is Gwent: The Witcher Card Game in public beta, beschikbaar voor iedereen om gratis te downloaden. Geen excuus dus om het niet te proberen! Meer informatie over de game en waar te downloaden vind je op de officiƫle website van Gwent.

Prijzen

[table “86” not found /]

The-Party 16 results
1: Somrune
2: Captain Fail
3: mCon D3n0r