The-Party | Korting met Taco Bell!
18997
post-template-default,single,single-post,postid-18997,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Korting met Taco Bell!

Diversiteit is mooi, daarom hebben wij voor The-Party 16 een ietwat andere partner als sponsor dan dat je van ons gewend zal zijn. Taco Bell heeft pas sinds minder dan een jaar hun eerste vestiging in Nederland, maar nu al zijn ze van velen een favoriet met inmiddels meerdere restaurants in Brabant. Taco Bell zal een groot deel zijn van The-Party 16, want gelijk bij binnenkomst zul je merken dat zij dit jaar met hun logo gerepresenteerd worden op de polsbandjes. Daarmee is je polsbandje ook gelijk een stuk meer waard dan normaal!

Opgericht in Californië in 1962, Taco Bell is een wereldberoemde restaurantketen dat bekend staat om hun overheerlijke taco’s, burrito’s, quesadilla’s en andere Mexicaanse delicatessen. Taco Bell besloot in 2017 om de grote stap naar Europa te maken, wat leidde tot de opening van hun eerste restaurant in Nederland, gevestigd in hartje Eindhoven. In de tussentijd is het aantal restaurants gegroeid met vestigingen in Tilburg en Breda.

Dus wat betekent dit voor JOU?!
Wanneer je incheckt bij The-Party 16 ontvang je zoals gewoonlijk je polsbandje, welke deze keer speciaal ontworpen is in de stijl van Taco Bell. Met dit polsbandje heb je natuurlijk recht op toegang en gratis koffie, thee en frisdrank tijdens het evenement, maar je krijgt er ook een mooie korting mee wanneer je besteld bij Taco Bell Eindhoven! Laat simpelweg bij het betalen je polsbandje zien en voordat je weet zit je te genieten van de beste taco’s in Eindhoven voor een lagere prijs. Heb je nu al moeite met kiezen tussen al die lekkere hapjes? Geen zorgen, daar is aan gedacht! Bij je polsbandje krijg je tijdens het inchecken ook een menukaart van Taco Bell die speciaal is aangepast voor bezoekers van The-Party.

Maar dat is niet alles! Naast de nog aan te kondigen prijzen winnen de ultieme winnaars van de CS:GO, LoL, HS en PUBG competities ook nog vouchers voor Taco Bell. Deze voucher is goed voor een gratis maaltijd, in te leveren bij een van de Nederlandse vestigingen van Taco Bell, zodat jij je overwinning kan vieren als een echte eindbaas!

Begint je mond al te wateren als je ook maar denkt aan taco’s of wil je gewoon eens een goeie burrito proeven? Taco Bell Eindhoven zit op acht minuten loopafstand verwijderd van het Beursgebouw Eindhoven. Neem een kijkje op de officiële Taco Bell website voor een overzicht van al hun lekkernijen!