The-Party | The-Party zoekt toezichthouders
19042
post-template-default,single,single-post,postid-19042,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party zoekt toezichthouders

The-Party 16 komt elke dag dichterbij en wij hebben er natuurlijk hartstikke veel zin in! Het wordt weer een gezellig druk weekend met het Beursgebouw gevuld met fanatieke gamers en razendsnelle pc’s. Met zoveel mensen en computers komen een hoop extra verantwoordelijkheden. Gelukkig heeft The-Party een toegewijd toezichtteam dat mee helpt met een oogje in het zeil te houden en te zorgen dat alles soepel verloopt. Graag zien wij dit team groeien en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het toezichtteam te komen versterken!

Het toezichtteam is een belangrijk aspect van The-Party. Zij handhaven namelijk de algemene sfeer en veiligheid van het evenement en houden een oogje in het zeil. Als onderdeel van dit team ken jij de regels van The-Party uit je hoofd en weet je wat je moet doen als je een abnormale situatie tegenkomt. Wees niet bang om mensen aan te spreken en negatieve mogelijkheden te voorkomen.

Wat vragen wij van je tijdens je diensten in het toezichtteam?
– Blijf altijd samen met je partner (uitzonderingen daar gelaten)
– Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden, wees beleefd doch streng waar nodig
– Bij calamiteiten zorg je ervoor dat alles vloeiend loopt (’s nachts in samenwerking met sfeer beheer)
– Houd je ogen goed open in de zaal (op koelkastjes etc), en bij de slaapruimtes dat bezoekers binnen de lijnen liggen
– Houd contact met je collega’s en overleg indien nodig
– Volg ten allen tijden onze richtlijnen en regels

Natuurlijk is dit lang niet alles als onderdeel zijnde van het toezichtteam. Je komt terecht in een gezellig team dat jaren ervaring heeft met het toezicht houden op The-Party. Heb je vragen of wil je simpelweg meer informatie, stuur ons dan gerust een mailtje.

Wil je The-Party eens op een andere manier ervaren en lijkt het je leuk om ons op deze manier uit de brand te helpen? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar vacature@duh-events.nl . Als vrijwilliger krijg je natuurlijk gratis toegang tot The-Party 16 gedurende het evenement. Momenteel zijn wij ook aan het kijken of het mogelijk is om het avondeten voor vrijwilligers te verzorgen tijdens het evenement maar daar kunnen wij vooralsnog niks definitiefs over melden (onder voorbehoud).