The-Party | Bekijk nu de opbouw van The-Party live!
19990
post-template-default,single,single-post,postid-19990,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Bekijk nu de opbouw van The-Party live!

Het is alweer woensdag, wat betekent dat onze hardwerkende crewleden inmiddels al begonnen zijn met de opbouw van The-Party! Traditiegetrouw hebben de heren van het netwerkteam een camera opgehangen en een livestream opgezet zodat iedereen het opbouwproces kan volgen. Bekijk de stream in de speler hieronder of direct via de Youtube-stream. Tijdens The-Party zullen wij ook een handjevol van onze competities livestreamen op verscheidene kanalen, dus kijk ook even op onze Streaming Page om te zien waar je dit allemaal kan volgen. Tot op The-Party!